4000 mikrofonů Audio-Technica na Olympijských hrách v Sochi

4000 mikrofonů Audio-Technica na Olympijských hrách v Sochi
PopisDiskuze

Vážený zákazníku,

osobně Vás vítám a představuji nový katalog s novinkami produktů Audio-Technica pro rok 2014.
V momentě kdy Vám píši tento vzkaz, náš team pracovníků instaluje téměř 4000 mikrofonů Audio-Technica na Olympijských hrách v Rusku. Jsem nesmírně pyšný na kontinuální spolupráci na tak prestižní světové akci, Rusko je již 9 olympiádou.

První produkty, které v novém katalogu 2014 objevíte, je naše nová řada studiových monitorovacích sluchátek: M50x, M40x, M30x a M20x.
Konstruktéři Audio-Technica pracovali velmi usilovně na vylepšení této modelové řady, inspirováni světově velmi úspěšným modelem ATH-M50. Naslouchali jsme Vašim připomínkám a připravili škálu odnímatelných kabelů u nových modelů M50x a M40x. Vytvořili jsme novou zvukově jednotnou modelovou řadu pro nejrůznější možné aplikace. Věřím, že studiová monitorovací sluchátka Audio-Technica splní Vaše požadavky a očekávání.

Také objevíte nový produkt, jenž osobně považuji za velmi zajímavý a který otevírá cestu další skupině uživatelů: System 10 “Stompbox” kytarový bezdrátový systém. Audio-Technica System 10, operující ve frekvenčním pásmu 2,4GHz, se stává velmi žádaným systémem.

Na závěr bych chtěl poděkovat novým zákazníkům Audio-Technica, že si udělají čas a prohlédnou naše produkty. Velmi děkuji našim stávajícím evropským zákazníkům a partnerům za neutuchající přízeň značce a doufám, že naše další spolupráce splní Vaše očekávání i do budoucna.

S pozdravem Kazuo Matsushita
prezident
Audio-Technica Corporation

VýrobceAudio-Technica
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotaz
Vaše jméno:
Váš e-mail:
(E-mail nebude zveřejněn)
Nadpis:
Text příspěvku:
Vaše jméno:
Váš e-mail:
(E-mail nebude zveřejněn)
Text příspěvku: